Grynderprojekt: Parhus

Grynderprojekt: Parhus År: 2013 Projektet färdigställdes våren 2013 och är det senaste av våra grynderprojekt. Bostadsbolaget består av två st parhus samt ett gemensamt biltak inklusive förråd. Planlösningarna är funktionella och luftiga och de två större lägenheterna byggdes så att även vindsvåningen kunde tas i bruk som bostadsutrymme vid behov. Värmeåtervinningssystem samt tilläggsvärmekällor medför god…

Industrihall

Industrihall År: 2016 Under vintern 2015-2016 uppfördes en 300 m2 stor industrihall. Här skötte vi om hela processen från bygglovshandlingar och -ritningar till slutsyn och allt däremellan.

Fasadrenovering sommarstuga

 Fasadrenovering sommarstuga År: 2016 Huset är byggt på 1910-talet och används idag som sommarstuga. Kunden ville renovera och bestämde sig för att börja med fasaden. Den gamla fasadpanelen revs bort, väggarna tilläggsisolerades och ny fasadpanel monterades.

Bussgarage

Busgarage År: 2016 Ett bussgarage på 150 m² byggdes åt kunden som behövde en förvaringsplats åt sin buss. Byggnaden är för tillfället oisolerad men uppfördes så att den vid behov kan isoleras.